Rekisteröimme ja ylläpidämme .fi, .com, .net, .org, .eu ja .info verkkotunnuksia alkaen 1 EUR / kk. Verkkotunnus laskutetaan valitsemasi voimassaoloajan mukaisesti kokonaisuudessaan.

Rekisteröimme myös muitakin verkkotunnuksia, hinta toteutuneen mukaisesti.

Nimipalvelimien DNS-hallintapaneeli, jolla hallitset kaikkia verkkotunnuksia, jotka ovat meidän ylläpidossa. Tilausta tehdessäsi, voit vapaasti valita, haluatko käyttää joko meidän tai kolmannen osapuolen nimipalvelimia.

Verkkotunnus

Myytävät

hairstock.fi
kampaamokauppa.fi
tapahtumamessut.fi
itkonsultti.fi
Tiedustelut

Verkkotunnus

1/kk
  • .FI
  • .COM
  • .NET
  • .ORG
  • .EU
  • .INFO

Tarkista onko haluamasi verkkotunnus vapaa, esim. domain.fi, domain.com, domain.net

domain 1

 

UKK

Voinko peruuttaa tilauksen ?

Tehtyäsi tilauksen, lähetämme tilaajalle sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Normaali irtisanomisaika on 1 kalenterikuukausi.

Alennuksia ?

Meillä on kausittaisia alennuksia eri palveluille, kampanja koodeilla. Tämän lisäksi joissakin tuotteissa ja palveluissa on mahdollista saada alennusta, riippuen laskutusjakson pituudesta.

Maksutavat ?

Lasku sähköpostitse tai verkkolaskuna.

"domain park"

Domain park sopii sinulle jos et tarvitse webhotellia, etkä tarvitse siihen ohjausta johonkin muuhun palveluun, mutta haluat varata itsellesi sopivan verkkotunnuksen.

"välittäjän vaihto"

Mikäli haluat siirtää jo olemassa olevan verkkotunnuksen meille, tarvitsemme sitä varten välittäjän vaihtoavaimen sekä nykyiset zone tiedot (DNS- tietueet). Jos taas haluat siirtää verkkotunnuksesi pois meiltä, lähetä meille viestiä info@boomond.fi, niin toimitamme samaiset tiedot.

"verkkotunnuksen uusiminen"

Verkkotunnukset uusitaan automaattisesti 1 vuodeksi kerrallaan. Saat meiltä muistutus ilmoituksen hyvissä ajoin ennen uusintaa, jolloin sinulla on mahdollisuus joko jatkaa tilausta tekemättä yhtään mitään tai sitten peruuttaa / sulkea / siirtää verkkotunnus.

Kysyttävää ?

Mikäli askarruttaa jokin asia, lähetä meille viestiä.

"DNS-hallinta"

Nimipalvelimien DNS-hallintapaneeli, jolla hallitset kaikkia verkkotunnuksia, jotka ovat meidän ylläpidossa.

"nimipalvelimet"

Voit vapaasti valita, haluatko käyttää joko meidän tai kolmannen osapuolen nimipalvelimia. Jos haluat käyttää kolmannen osapuolen nimipalvelimia, ilmoita tarvittavat tiedot tilausta tehdessäsi lomakkeen viimeisessä osiossa lisätietoja kentässä. Nimipalvelimet ovat pakollisia jokaisella verkkotunnuksella ja sisältyvät automaattisesti kaikkiin välittämiimme verkkotunnuksiin. Boomond Hostingilla on käytössä enemmän kuin kaksi (minimi) nimipalvelinta sijoitettuna eri lokaatioihin varmistaaksemme palveluidemme toimivuuden.

"DNSSEC"

DNSSEC (Domain Name System Security Extensions) on nimipalvelun tietoturvaa parantava palvelu. Mikäli haluat tämän käyttöösi verkkotunnuksellesi, lähetä meille viestiä info@boomond.fi.

domain 2